Monday, October 09, 2006

Goooood morning Harlem!

No vahan lisaa fiiliksia taalta. Kello on semmosen kuus aamulla, eve nukkuu mutta mua toi aikaero vaivaa. En koko yona oikein nukkunu, tosin mentiin jo ysin aikaan petiin. No, jos ei kerta saa nukuttua, ei muuta farkut jalkaan ja ulos. lahdin vahan katteleen mestoja, nyt odotan etta aurinko nousee ja aion ottaa pari valokuvaa.

Taa on kylla edelleen aika absurdia olla taalla. Illalla kun kaveltiin tossa kulmilla tunsi kylla olonsa aika vieraaks. Meno oli just sellasta kun leffoista saattaa kuvitella, porukkaa hengaa ulkona, kauhee huuto ja rappi soi. Ihan helvetin hienoja taloja ja katuja, oon kyl pirun fiiliksis.

Nyt tekis mieli aamupalaa. Ajattelin metsastaa kunnon amerikkalaisen aamupalan tuplarasvalla. Paaaaaljon pekonia, munaa ja paahtoleipaa. Nam!

En muista puhuttiinko hostellista mitaan erikoisempaa mutta on ihan siisti kylla. Oiskohan tassa nelja kerrosta ja mukavaa henkilokuntaa. maksettiin 12$ yo! (nykyinen hinta 21$ mutta varattiin ajoissa..). Ja joku viela sano etta NYC on kallis.

BigMacin hinta vahan yllatti, ateria oli jotai 5 taalaa kun miamis se oli aikoinaan 3.5 tai jotai. Kai. Nooo, nyt alkaa sniiduilu, vois hakee kaupasta nuudeleita ja safkaa niita niin saastaa aina kympin...

Toi aurinko varmaan rupee oleen sen verran ylhaalla etta kayn koittaan kameran ominaisuuksia, saako silla hamarassa ollenkaan kuvia. Lisaa infoo tulee kun tasta alkushokista toivutaan (siis siita, etta oikeesti ollaan taalla.) Pistan even kirjottaan omia kokemuksiaan viela tarkemmin, voi olla etta se on eri mielta asioista :)


Ville

Terveiset Harlemista!!!

Nyt on molemmilla erittain epatodellinen olo. Aamulla oltiin viela turvallisesti kotosuomessa ja nyt pahamaineisen Harlemin sydamessa. Hostelli on ensivaikutelmalta aika jees, kaduilla pelottaa vahan pimeella kulkee. Matka oli aika rankka vaikka paastiin napparasti kolmella metrolla melkein perille. Sit vahan harhailtiin rinkat selassa ja se soi voimia. Mulla fiilis aika positiivinen, eve haluu suihkuun ja paalimmaisena on kylla semmonen fiilis etta "ei helvetti." huomenna lahetaan tsiigaileen vahan mestoja ja soitetaan Kymille joka lupas majottaa meiat! Tekemista on reilusti mutta eka ilta otetaan kylla rauhassa, kello on puoli yheksan paikkeilla mutta mennaan kylla unten maille ja suihkutteleen. Huoneessa on arviolta 7 muuta ja Eve ainoo tytto :D ei olla niille puhuttu mitaan. eika puhuta. me ollaan suomesta.

no, lisaa kun tasta alusta toivutaan.

It's Harlem City Baby.

Taalta tahan.


ville ja evu