Sunday, December 03, 2006

Grand canyon - flagstaff - las vegas

Dodiih, koitetaas kirjotella näitä menneitä vaikka osissa jos olis helpompi homma... eli lähretään siitä liikkeelle kun poistuttiin Utahista ja saavuttiin Grand Canyonille.

Ville kirjotti kaks riviä ja eve täällä taas jälleen. Noniin siis, on ihan sikke vaikeeta lähtee muisteleen noin vanhoja..no,yövyttiin jossain paikassa ennen Grand Canyonia ja sit mentiin sinne Grand Canyonille :) Oli se kyl hienoo! ei sittemmitäää. :D tää menee nyt ihan lööperiks koko homma. Jatkettin matkaa ja ajeltiin maisemareittejä ja semmosta kaikkee..niin hirveesti on nähty ettei kyllä nyt muista. Siinä tuli nähtyä aavikkoo ja kaikkee mut sit lopuks ajettiin pimeessä..saatiin vähän jännitystä elämään kun jossain keskellä aavikkoo sytty bensavalo eikä asemaa missään..pikkasen oli hilikulla mutta selvittiin..eikä tarvinnu mennä moottorisahamurhaajan kyytiin. Matka jatku sit kohti Las Vegasia joka oli kyllä aikamoinen kokemus. Ihan hirveesti valoja ja elviksiä ja hulinaa! siinä tuli vähän semmonen paniikki et kokoajan piti pyöriä että näkee kaiken! mulle jäi eniten mieleen semmonen ihana suihkulähdeshow yhden hotellin edustalla..oli semmonen kauhee rivistö valaistuja suihkulähteitä jotka taivutteli itteensä kauniisti niinkun ne tanssis musiikin tahdissa..siinä tais olla joka päivä eri musiikki ja vähän erilainen show, oli Frank Sinatraa ja Pavarottia..ihan mieletön! ja sit loppuhuipennukseks syöksy tosi korkeelle ilmaan...vautsivau. Kyllä se paikka on ihan oma maailmansa.. ja kauheesti oli ollu hyviä konsertteja ja David Copperfieldia ynnä muuta kaikkee..no meijät sit nappas yks katumyyjä haltuunsa ja alko kauppaan meille lippuja johonki juttuun...tosi halpa ja hyvä diili..saatiin kympillä liput konserttiin eikä mitään lisämaksuja--yks pikkunen juttu vaan et piti seuraavana aamuna lähtee kuunteleen joku tosi lyhyt esittely jostain ja luvattiin oikeen limusiini kyyti ja ilmanen ruoka.. loppujen lopuks lähettiin sinne ihan tavallisella linkulla ja kuunneltiin KOLME tuntia eri ihmisiä jotka yritti kaupata meille osaketta Vegasista! sit pössötettiin niitä että juu tienataan semmoset yli 60 000 vuodessa ja talo on jo rakenteilla suomessa... :D yea rrright! kun ne ei ois muuten antanu lippuja! no saatin sit kuiteskin liput Mamma Mia- musikaaliin joka oli ihan mieletön!! tosin meinattiin myöhästyä koko höskästä kun Virkki sääti. Mitäköhän sit viä..siä on kyl ihan hassuja juttuja..yhdessä hotellissa oli leijonia! mitä ihmettä?? no siä ne vaan nukku lasikopissa ja niitä sai töllätä. Las Vegas hyvät naiset ja herrat. Ei sit jääty sinne kuitenkaa enää viikonlopuks koska siä nousi hinnat kattoon oikeesti..auto alle ja menoks vaan!

Ville täällä taas

Joo oli se Grand Canyon oli kyl aika elämys vaikka taas tuntu että kuvat valehteli. Nyt ei tosin tullu pettymyksen tunnetta,, oli mahtava paikka mutta ne kuvat varmaan oli otettu vähän eri paikasta. Mutta vaikka tuli 100 mailin koukkaus niin kyllä kannatti käydä. Vinkiks muille muuten, suurinpaan osaan kansallispuistoista pääsee ilmatteeks lokakuun jälkeen. Ainakin noilla kylmemmillä seuduilla. Että ei kannata välttämättä edes ostaa sitä National Park passia. Kanjonilta ajeltiin sitten maisemareittejä Flagstaff nimiseen paikkaan. Paikasta tuli aika huono ensivaikutelma kun eka meitä vedätetttiin Superkasissa ja sit viel mäkkärissä. Soitin kyl mäkkäriin heti perään ja ne lupas puuttuvat ranut kuhan vaan mentäs hakeen. Ei tullu pirtelöö niinku tulis hesessä. Flgstaffista jatkettiin maisemareittejä taas sit kohti vegasia ja Eve sen aika hyvin jo kertokin. Vegasis uhkapelailut jäi aika vähiin, pelasin 20 taalaa blackjackkiin ja voitin 40. Jipppiiii. Kaupunki oli kyl aika mielenkiintonen ja olis siel voinu useemmanki päivän viettää mutta rahaa siellä saa meneen. Meiän hotelli (Tropicana) oli viikolla 49$ kun vaan käveltiin sisään ja viikonloppuna ja pitkälti toista sataa. Eiköhän tää riitä tästä, tehdään uus postaus uudesta aiheesta (joku valitti että on liian pitkiä tarinoita...)

5 comments:

Anonymous said...

Mikä ihme elukka tuolla Rapid city -galleriassa oikein on toi valkonen pallero?

Lasse said...

Moroo Ville!
Jannen kanssa kirjoitellaan jo matkapaivakirjaa osoitteessa: http://hong-kong-exposed.blogspot.com/

- rbt

Anonymous said...

Satuin huomaamaan, että teidän kamerassa menee päivämäärät hiukan edellä. Eli uusimmissa kuvissa esim ollaan jo joulun ohi ja kohta uudessavuodessa :) Mutta ehkäpä olette sen jo itsekin huomanneet :)

Ville said...

Terve terve. Sanna, se valkonen pallero on joku vuorivuohipukki, ei oo sen tarkempaa tietoo.

Kameran päivämääräongelma huomattiin kun käytettiin picasaa ja se heitteli ihan väärät päivämäärät niihin kuviin. Nyt PITI olla oikeet päivämäärät mutta ilmeisesti ei vielä oo... vikaa korjataan parhaillaan :)

Lasse ja Janne, pitäkää Kiina pystyssä.

Trevor said...

Hi Ville and Eve,

Where are you now? Are you still going to Fiji? I was reading about the political coup that happened there...

If you're still in America please let me know if there's an address you will be at for awhile. I have something I would like to mail you.

E-mail me!

Trevor
trevor.caldwell@gmail.com